Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account

Vinterbadare

Glöm avancerad kryoterapi och fördjupningar i Wim Hof-metoden, som många andra i Varberg badar Carolina, Malin och Helene självklart och regelbundet i det iskalla havet. Kalla havsbad är en lång tradition i Varberg, där generationer av modiga vinterbadare instinktivt har upplevt hälsofördelarna med ett iskallt dopp, fördelar som modern vetenskap nu stöder.

\"Jag har badat i havet en gång i veckan i ett och ett halvt år. Det är iskallt när du går ner till havet och tar av dina kläder, den kalla vinden träffar din hud, men du vet känslan man får efter ett kallt bad: Det är en känsla av att vakna till; det får mig att stanna upp ett tag, det ökar mitt medvetande och får mig att känna mig levande.” - Carolina.

För dem som inte bor nära ett kallt hav fungerar ett bad med vårt Seaweed och Salt-bad, följt av en kall dusch, som ett bra substitut. Vi rekommenderar att du först exfolierar huden för att rensa ut porerna och efter den kalla duschen ger huden lite extra näring med en kroppsolja.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna