Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account
Handgjort Doftljus XXL (begränsad upplaga)
Handgjort Doftljus XXL (begränsad upplaga)
Handgjort Doftljus XXL (begränsad upplaga)

149 Handgjort Doftljus XXL (begränsad upplaga)

Black oak
1 900.00 SEK
Beskrivning:
En begränsad serie av helt unika överdimensionerade doftljus i keramik, formgivna av L:a Brukets grundare Monica Kylén.
1 300g / 100 timmar
Finns endast i våra egna butiker samt på www.labruket.com
Huvudingredienser:
Vax från ekologisk soja.
1 300 g
Skickas inom 2 dagar
Inför denna vinter har vi tagit fram en begränsad upplaga av överdimensionerade doftljus i keramik, formgivna av L:a Brukets grundare Monica Kylén. Den framträdande och generösa storleken på keramikljuset och den djärva, handglaserade grafiken förkroppsligar vår mest slagkraftiga och rikliga doftupplevelse hittills. Ett lekfullt, primitivt men ändå elegant komplement som ger en personlig touch till alla utrymmen.

Upplagan av dessa keramikljus är begränsat till endast 100 stycken och bygger på vår fascination av småskaligt hantverk, materialens naturliga ojämnheter och handens närvaro i skapandet. Var och en av våra 6 doftljus är gjorda av individuellt utvalda kombinationer av lera och dekorativ engobe för att förmedla respektive dofts karaktär.

Processen att ta fram dessa ljus kräver mer än tio dagar att slutföra med moment som drejning, torkning, bränning, glasering och fyllning m.m. Tillverkade av vax från ekologisk soja med tre ekologiska bomullsvekar, kommer ljusen att ge en doftupplevelse och värme utöver det vanliga som hjälper dig genom årets mörka och kalla period.
För att maximera doften och få ljusen att räcka längre, ha doftljuset tänt en timma i taget, korta veken till en längd av 5-7 mm varje gång innan du tänder det. Första gången du tänder ljuset är det dock bra om vaxets yta får smälta ut helt.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna