Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account
Gentle Lip Scrub
Gentle Lip Scrub
Gentle Lip Scrub
Gentle Lip Scrub

270 Gentle Lip Scrub

Tranbär/nyponfrö
300.00 SEK
Beskrivning:
En mild läppskrubb som varsamt putsar bort matta hudceller på ytan tack vare en unik blandning av tre skonsamma botaniska exfolieringsmedel (tranbärsfrö, nyponfrö och kristallsocker från betain).

COSMOS natural certifierad
Skickas inom 2 dagar
En mild läppskrubb som varsamt putsar bort matta hudceller på ytan tack vare en unik blandning av tre skonsamma, botaniska exfoliatorer (tranbärsfrö, nyponfrö och kristallsocker från betain). Dess oljiga bas tillåter en icke-aggressiv och effektiv verkan, som fungerar lika bra för att bygga upp läpparnas smidighet och komfort som på exfolieringen. Berikad med morotsolja och vitamin E, lyfter den fram en ny, mjuk och len hud. Appliceras och masseras känsligt och varsamt med fingertopparna i cirkulära rörelser, överskottet kan sedan avlägsnas med en fuktig, varm handduk. Ett viktigt första steg för att förbereda läpparna för djup och effektiv återfuktning.
"Applicera jämnt på läpparna 2 eller 3 gånger i veckan. Massera försiktigt och ta sedan bort med en fuktig, varm handduk."

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna