Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account
Elemental body oil

253 Elemental body oil

Bergamott/ Patchouli
420.00 SEK
Beskrivning:
En snabbt absorberande kroppsolja som ger en djup återfuktning och ökar hudens elasticitet. Den kombinerar stärkande algextrakt med en blandning av närande oljor och lämnar huden silkeslen. 100% naturliga och/eller ekologiska ingredienser. COSMOS Natural certifierad formula.
Huvudingredienser:
Jojoba-olja, Rapsolja, Komplex av mikro och makro alger.
120 ml
Skickas inom 2 dagar
En snabbt absorberande kroppsolja som ger en djup återfuktning och ökar hudens elasticitet. Innehålle en sammansättning av mikro- och makroalger, rik på fettsyror och omega 3 som lugnar och återställer hudens fuktbarriär. De kombineras med närande oljor som safflor, raps och jojobaolja för att mjukgöra, ge näring och skydda huden från fria radikaler och lämna den silkeslen. Ekologiska och/ eller naturliga ingredienser.
För bästa resultat, starta din hudvårdsrutin med vår exfolierande havssaltskrubb. Efter dushen, spraya kroppsoljan på fortfarande fuktig hud för optimal återfuktning. Massera hela kroppen eller spraya några gånger i badet för att njuta av en avslappnande aromatisk upplevelse.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna