Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account
Curative body oil

252 Curative body oil

Salvia/ Rosmarin/ Lavendel
420.00 SEK
Beskrivning:
En skyddande kroppsolja som gör huden mjuk och len samt förhindrar irritation. En rik blandning av närande naturliga oljor, berikad med lugnande havreolja för att återställa hudens smidighet och elasticitet. 100% naturliga och/eller ekologiska ingredienser. COSMOS Natural certifierad formula.
Huvudingredienser:
Mandelolja, Avokado-olja, Tistelolja , Oat extract.
120 ml
Skickas inom 2 dagar
En skyddande kroppsolja som återfuktar huden på djupet och gör den silkeslen. Den innehåller havreolja, naturligt rik på vitamin E och essentiella fettsyror, som gör den synligt mjukare.
En mix av närande naturliga oljor (safflor, avokado och mandeloljor), gör den till en sann allierad för att återställa hudens hälsa och lugna irritation. Ekologiska och/ eller naturliga ingredienser.
För bästa resultat, starta din hudvårdsrutin med vår exfolierande Havssaltskrubb. Efter dushen, spraya kroppsoljan på fortfarande fuktig hud för optimal återfuktning. Massera hela kroppen eller spraya några gånger i badet för att njuta av en avslappnande aromatisk upplevelse.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna