Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account
Body Clay Mask (ny)
Body Clay Mask (ny)
Body Clay Mask (ny)

250 Body Clay Mask (ny)

500.00 SEK
Beskrivning:
En nyskapande behandling, med generös koncentreration av naturliga leror och tre olika naturliga alger som tillsammans effektivt extraherar orenheter, rengör och återfuktar din hud på djupet. Certifierad av COSMOS natural®.
Huvudingredienser:
Algextrakt.
230 g
Skickas inom 2 dagar
En behandling för alla hudtyper, även de mest känsliga, utsatta för förändringar i klimat, stress eller storstadsmiljö. En nyskapande naturlig formula med ingredienser och inspiration från land och hav, baserad på lera och förstärkt med tre olika alger som förutom att bidra till en högeffektiv produkt också förmedlar en doft av hav och närhet till saltstänkta promenader längs vår kust. Uppbyggd av 99,4% naturliga ingredienser, återskapar den hudens välbefinnande och smidighet, motverkar uttorkning och ojämnheter i hudton.

INCI list:
Aqua, Kaolin, Magnesium Aluminum Silicate, Glycerin, Pentylene Glycol, Betaine, Spirulina Maxima Powder, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Laminaria Digitata Powder, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Fucus Vesiculosus extract, Citric Acid, Potassium Sorbate
Applicera ett tunt lager på rengjord, torr hud (urringning, armar, ben och bröst) med början utifrån och inåt mot kroppen. Låt verka under ca 10-15 minuter. Skölj därefter av behandlingen med kallt vatten för att ge blodomloppet extra stimulans. Avsluta behandlingen med att maximera återfuktningen med en av våra Body Lotions.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna