Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte av kemikalier.

Hos oss i Sverige är naturen inte något du besöker. Den finns närvarande när du går utanför dörren. Sol, vind, sten och is; salt, sand, lera och vatten. Elementen i kontinuerlig förändring. De hårda förhållandena påfrestar hud och hår dagligen och på många sätt, men istället för att undvika naturen vänder vi oss till den för inspiration och svar.

Varberg, vårt hem på den svenska västkusten, har över 200 år av spa-kultur. Utifrån denna väletablerade kunskap om naturlig hudvård har vi utvecklat ekologiska recept som skyddar och vårdar sedan 2008. Vi adderar ett modernt tänkesätt till traditionella behandlingar, som tångbad, för att skapa innovativa och moderna behandlingsmetoder med hållbart skördad tång och alger som viktiga aktiva ingredienser.

Vi kompromissar aldrig när det gäller renheten hos våra ingredienser, för vi vet att vår hud och vårt hår reagerar mest effektivt på naturliga molekyler. De färdigutvecklade produkterna kännetecknas av funktion och kvalitet - tillverkade för att klara och möta kraven från vårt föränderliga och ibland obarmhärtiga klimat.

Ambitionen med L:a Brukets hudvård är att gradvis träna din hud att bli bättre på lång sikt. Istället för snabba och tillfälliga lösningar är våra produkter utformade som en daglig hudvårdsrutin och en naturlig del av en långsiktigt hälsosam livsstil.

Mats Johansson & Monica Kylén
Grundare av L:a Bruket.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna