Search

Group 2 Copy Created with Sketch.
International/€
My account

Känslan som en del av upplevelsen har alltid varit en viktig del av vårt dagliga arbete och fortsätter att påverka vår syn på bra hudvård. Det känns därför självklart att vidareutveckla våra kroppsoljor, eftersom de är favoritprodukter med nödvändig funktion och struktur för att säkerställa en djupgående behandling för huden.

Vi är fortfarande hängivna utmaningen med att ständigt att hitta nya ingredienser, nya kombinationer och innovativa sätt att förbättra upplevelsen och fördelarna med att använda våra produkter.
Våra kroppsoljor är inget undantag från detta, och vi är stolta över att presentera dessa nya COSMOS Natural certifierade behandlingar.
Två nya, uppgraderade oljor som består av naturliga ingredienser noga utvalda för deras höga prestanda. De återspeglar våra höga krav på produkternas innehåll och är en mix av djupgående behandling och helhetsupplevelse.

Perfekt för sommarsäsongen då vi ofta utsätter vår hud för uttorkning. De båda oljorna ger effektiva behandlingar som ger huden nytt liv efter dagar som tillbringats badande i sol och hav.

Naturlig och ekologisk hudvård, tillverkad på den svenska västkusten med en enkel filosofi: innovation driven av naturen, inte kemikalier.

Inspiration & nyheter
2022 © L:a Bruket. Alla rättigheter förbehållna